Rail Force One Siemens ES64F4 189 205

  Share on Twitter Share on Facebook
Foto van Rail Force One Siemens ES64F4 189 205
 35 Mooi?
© Tijn
Location of photo: Eindhoven Centraal
Notes
Na een lichte teleurstelling in Helmond - de 'internationale trein' van TCS bleek een doodgewone losse loc en dan óók nog eentje uit de allersaaiste categorie (jawel, Railpool) - zetten we koers richting Eindhoven en Tilburg met als doel de laatste Green City Trip in het zuiden des lands vast te leggen.

Een plan dat ook slaagde, getuige de vele foto's die vanaf het talud bij Tilburg Reeshof zijn gemaakt en inmiddels online verschenen zijn. Het was gelukkig niet de enige vangst van de dag, want twee uur eerder rolde RFO met een volbeladen Gekkengraafshuttle voorbij mijn lens. Omdat deze direct achter m'n sprinter zat, was enkel dit plaatje van wat eerder op het perron mogelijk. Daardoor kon de prominente schoorsteen van het CERES-gebouw op de TU Eindhoven wel een plekje in de foto opeisen. Ooit kwam daar de verwarming van de volledige Technische Universiteit vandaan, inmiddels heeft het pand een herbestemming gekregen en biedt het ruimte aan diverse faculteiten binnen de TU/e.

RFO 189 205: 63122 (Blerick Cabooter Gekkengraaf - Maasvlakte West) || Eindhoven, Noord-Brabant || 26 maart 2022 (14:01)
Vehicle data
Trainnr
Vehicle class
Vehicle category
Fabrikant
Lease of huur beeindigd
Status


63122
Train number