Spooragenda

Special services / events

Hieronder een overzicht van bijzondere ritten en evenementen die me bekend zijn. Tips zijn uiteraard altijd welkom. Ik zal het overzicht de komende tijd verder uitbreiden. Verdere agenda's zijn o.a. te vinden bij de NVBS, Spooragenda.nl en Nico Spilt.

Saturday 10 oct '20: De Bossche Bollenexpress 2.0

© RailWorx

Operator: ModelTreinCenter Den Bosch

Modeltreincentrum Den Bosch organiseert op 10 oktober 2020 de Bossche Bollenexpress 2.0 - de rit was aanvankelijk in april gepland. Getrokken door SSN 23 023 voert de rit van Den Bosch door het herfstlandschap. De rit is wel uitverkocht.

Meer info: Volg deze link

 

Saturday 18 sep '21: Jubileum Huider Modelbouw: de Huider Express rijdt. Verplaatst

© Ruben01
© Ruben01

Operator: Huider Modeltreinen

Op Zaterdag 18 september 2021 is het de jubileum dag van Huider Modeltreinen. Op deze dag zijn er veel activiteiten in en om de winkel. Het hoogtepunt van deze dag is de Huider express. De 01 1075 komt die dag weer naar Heerhugowaard samen met de onlangs gerestaureerde 23 023. De hele dag zullen deze stoomtreinen pendelen tussen Heerhugowaard en Alkmaar. Er is ook een rit van Rotterdam naar Heerhugowaard via Amsterdam (vroege ochtend) en van Heerhugowaard weer terug naar Rotterdam (ook via Amsterdam) die kan worden beleeft die dag. De dienstregeling wordt nog bekend gemaakt.

De kaarverkoop start in juni.

Verdere informatie volgt verder dit jaar.

Meer info: Volg deze link

 

 

Subject to changes van cancellations. Missing anything here? Any info is very welcome!